Mediatorvalg: Hvem skal løse din skilsmissekonflikt?

Mediatorvalg: Hvem skal løse din skilsmissekonflikt?

Mediatorvalg. Hvem skal løse din skilsmissekonflikt? Svaret er: det skal du og din ægtefælle! I ved bedst hvad det drejer sig om. I er nærmest til at være interesseret i en løsning. I opnår fordelene ved en løsning og omvendt bærer smerterne, hvis I ikke finder en løsning.

Det lyder let. Og det er svært. For I er kravlet højt op på konflikttrappen. Og hvordan løser I så den udfordring? Brug en advokatmediator – så får I hjælp til at komme den anden vej. Konflikten dæmpes.

Min kollega, Susan Ingram, fra Mediation & Coaching i New York har skrevet lidt om hvad I skal se efter, når I vælger en mediator til en skilsmissekonflikt. Gode råd om hvad I kan spørge ind til. Valg af mediator er – som valg af andre rådgivere  – en vanskelig sag.

Mediator er ikke en beskyttet titel og det kan være svært at gennemskue, hvad der ligger bag.

Mit råd er at du tager referencer og læser om mediators baggrund – og der er god inspirartion at hentre fra Susan Ingram i artiklen her.

Hvis du har spørgsmål om mediation som konfliktløsningsmetode så ring til mig på 4638 0321 eller ao@forumadvokater.dk. Jeg har arbejdet med mediation siden 1999.

Læs også:

Skilsmissemediation – gør en forskel

Peter Aalbæk: Lav for helvede et forlig!

Mediation giver erhvervslivet muligheder for selv at løse konflikten

Susan øIngram: What Should You Look For in a Divorce Mediator?

 

Scroll til toppen