Fremtidens advokatvirksomhed? Vil du debattere emnet?

Fremtidens advokatvirksomhed? Vil du debattere emnet?

Jeg er lidt træt af at alle advokatvirksomheder ligner hinanden. Størrelse og midterskilningens placering er eneste parameter. Eller ? Min ambition har altid været at skabe en arbejdsplads, hvor medarbejdere henter nettoenergi i stedet for at aflevere ditto. Det mål opgiver jeg ikke.

Og hvad mener jeg så med det? Er det ikke lidt for dumsmart? Nej, mener jeg.
Jeg mener at hvis hver enkelt – fra ældste gnavvorne partner og til yngste dejlige receptionist kender sin betydning pg udfylder rollen 100%, så bliver det sjovt. Hvis det handler om at kæmpe for kunden, skabe resultater og være hammergod, så bliver det sjovt. Hvis det er en del af jobbet at kæmpe for din kunde – også de kontroversielle kampe – og hvis det er en del af jobbet at grine, lytte, suge til sig. At udvikle sig hver dag til at blive en bedre rådgiver. At respektere Søren Kierkegaards ord om at du som rådgiver skal være ydmyg og møde mennesket – kunden – hvor mennesket (kunden) er og hvor du er parat til at gøre det ægte.

Jeg vil gerne invitere interesserede advokatfuldmægtige, advokater, jurastuderende, advokatsekretærer og andre med interesse for emnet til en uformel snak om mulighederne for at skabe sådan et sted. Er du interesseret, så send mig en mail på ao@forumadvokater.dk.

Scroll til toppen