Efterlyses: gode idéer til at skabe den gode arbejdsplads

Efterlyses: gode idéer til at skabe den gode arbejdsplads

GODE IDEER EFTERLYSES (et lidt langt indlæg, som kulminerer i at jeg beder arbejdstagere og arbejdsgivere hjælpe mig med idéer til hvordan den gode arbejdsplads kan skabes)

image Jeg bringer lige denne her fine illustration.
Hvad tænker du, når du læser den?

Jeg er enig i udsagnene.

Og de passer fint ind i mine tanker, som handler  om hvordan i alverdens riger og lande jeg når mit mål om at skabe en arbejdsplads, hvor alle henter nettoenergi i stedet for at aflevere netteenergi. Jeg har haft målet i over tyve år og i alle årene er der blevet grinet eller rystet på hovedet af det. Sikke noget pjat, ikke sandt?

Ja, mange vil mene, at det er noget pjat at dele den slags på et offentligt sted. Det er jo ikke særlig positivt, vel. Det giver jo ikke et billede af en uovervindelig advokat, vel?

Nej. Fordi det jo ikke er sådan. Alle har vi vores udfordringer. Og vi må arbejde med dem og jeg bliver da ikke bedre af at lade som om jeg ikke har udfordringer, vel?

Det optager mig meget. Og jeg kan mærke, at jeg er ved at nå dertil, at jeg er blevet galvaniseret mod dem, der ryster på hovedet. Det må de da gøre. Men de skal ikke hindre mig i at fundere videre 😉 For jeg VIL nemlig løse opgaven 😉

Det handler ikke om at nettoenergi = ikke at lave noget. Bare rolig. Og ja: budskabet kan let misforstås, men sandheden er langt barskere end som så. Det handler om at rykke ved noget dybere. Om personlig udvikling – i en symbiose mellem arbejdstager og arbejdsgiver. Og ja, nu blive det da langhåret, ikke sandt?

Der er lige udgivet en debatbog med en pointe om at digitaliseringen i virkeligheden er en fiasko, for produktiviteten er siden 2004 faldet dramatisk.

Ståle Økland fortæller i bogen “Datacrash – hvorfor den digitale økonomi ikke virker, men jeg tror ikke det handler om fejlslagen digitalisering, men om den måde vi lever vores liv. Også på arbejdspladserne. Her bruger vi måske den bedste del af vores liv. Men vi kan gøre det bedre end nu, håber jeg.

Vi kan ikke tvinge hinanden til personlig udvikling. Måske vi kan motivere hinanden. Det kedelige budskab er, at det enkelte menneske er nødt til at tage en snak med sig selv og dybt inde afgøre: hvad vil jeg. Og sværere endnu: vil jeg? Ingen arbejdsgiver kan tvinge en arbejdstager til at tage fat på det, der får hård fitness til at ligne doven søvn. Det skal komme inde fra. Ingen ansat kan tvinge arbejdsgiver til personlig udvikling. Det skal komme inde fra. Men vi kan motivere hinanden. Opmuntre hinanden til at “walk the talk” og tåle smerten -i forhåbning om at vi sammen kan se udbyttet.

Det handler om at nettoenergi opstår, når du er godt til dit arbejde, uanset om du der arbejdstager eller arbejdsgiver. Når du finder det meningsfuldt. Når du er i flow på dit job.

Jeg mener det er arbejdsgivers og arbejdstagers fælles opgave at skabe de rammer, der giver muligheden. Jeg tror ikke det er muligt at sige, at den ene har et større ansvar end den anden. Det er en før-industrialiserings-fejlagtig-tankegang. Jeg tror det er et fælles ansvar. Men hvis arbejdsgiver svigter sin del, så bliver det umuligt for arbejdstager. Og på samme måde, hvis arbejdstager svigter, så kan arbejdsgiver ikke tvinge noget igennem.

Derfor spekulerer jeg naturligvis også vildt på min egen rolle som arbejdsgiver i snart 30 år. Resultatet er jeg ikke tilfreds med (sagt på jysk), men jeg trøster mig da ved, at jeg er opmærksom på det og hver dag overveje3er hvordan jeg kan komme bare lidt i den rigtige retning.

Jeg kunne rigtig godt tænke mig at få lidt hjælp fra dig, der læser dette. Fortæl mig om dine erfaringer og giv mig råd. Hvad enten du er arbejdstager eller arbejdsgiver. Hvordan skaber vi en arbejdsplads, hvor alle – fra bybud til chef – henter og ikke afleverer nettoenergi. En arbejdsplads, hvor du fløjter hele vejen dertil om morgenen og er lidt ked af at gå om eftermiddagen – men hvor du heldigvis tager af sted og kommer til din familie med positiv energi.

Jeg ved det kan lade sig gøre. Mangler bare lige et par gode staldfiduser. Og jo, jeg ved godt, at sådan kan man da ikke skrive, vel?

Scroll til toppen