Hvad er dine 10 råd til lykke og succes – her er Stephens

Hvad er dine 10 råd til lykke og succes – her er Stephens

I dagens Berlingske fortæller Stephen Bruyant-Langer (bogaktuel med ”Din næste karriere – headhunterens guide til livslang succes”) ti gde råd til succes og lykke:

Stephen Bruyant-Langer

1. Vær generøs.
2. Vær rummelig og tolerant.
3. Vær en interessant samtalepartner.
4. Vær direkte og konsekvent i din kommunikation.
5. Brug 10.000 timer til at blive excellent il noget.
6. Bryd rammen, frø du bryder sammen.
7. Løb en risiko engang imellem.
8. Find din livsambition.
9. Genopfind dig selv.
10. Drop flinkeskolen.

Og nu spørger jeg: hvad er dine 10 råd – har du lyst til at dele med os andre?

Vi kan sætte vores liv i et andet perspektiv. Hans Edvard Nørregaard-Nielsen har været ramt af kræft og siger: “Kraftig sygdom kan bringe dig den glæde, at du pludselig bringes i stilstand. Jeg lå oppe i haven i vores hus ved Aunsø og hørte den store poppel rasle. Det var som om, der lå et hav bagved. Man ser skyggen af en fugl på græsset, før man ser fuglen. Man falder i tanker over så utroligt mange små ting, og man kommer til at sætte pris på noget, man aldrig har sat pris på før.Hvad enten du har et par uge eller et par år tilbage, så har man et pres, som gør én opmærksom på, den tid man har tilbage. Hvis du er ked af noget, som du har gjort mod dig selv, skal du prøve at få det helet….Min kone og jeg er ikke rige, men vi har penge nok. Der er så mange ting, man kunne gøre, men det kan man bare ikke. Den tid er forbi. Tilværelsen lukker sig mere og mere omkring en…”

Når jeg læser det, tænker jeg på, at det giver mening at øve sig og vælge, som bl.a. Stephan Bruyant-Langer siger.

 

Scroll til toppen