Et juleeventyr – har fået kat ;-)

Et juleeventyr – har fået kat ;-)

Lillejuleaften – eller var det tidligt juleaftensdag – besøgte jeg Leif. Vi sad i rygerlounchen og nød en god cigar, da der kom en kat løbende. Den var meget kælen – hoppede op i mit skød og blev der.

Ikke den der sædvanlige kattefølelse, hvor katten efter få minutter ikke vil kæles med. Leif fortalte, at katten boede under hans terrasse, hvor den havde opholdt sig i 14 dage. Og jeg besluttede at tage den med hjem. Kamilla og Mikkel bar den i to indkøbskurve fra Aldi. Den ene bund, den anden loft. Og jeg fik kattebakke og mad.

Jeg har ringet på en annonce for en efterlyst kat, men uden at få kontakt. Annoncen efterlyser en reserveret kat. Det lever ”min” kat ikke op til. Måske er den blevet kælen efter de 14 dage under Leifs trappe? Indtil videre har jeg navngivet katten. Først døbte jeg den Abekat. Da Julie kom hjem, forlangte hun navneforandring, så nu hedder katten Askepot. Og den er stadig meget kælen. Ligger hele tiden i mit skød og gør den ikke det, går den rundt og taler med mig.

Den reagerer ikke på champagneprop i snor og jeg tænker, om den nogensinde har leget med mus? Er det en indekat, som ved en fejl er smuttet ud og som derfor ikke kender det rå udeliv. Så skal jeg jo passe på, for hvor jeg bor, er der rå katte, som kæmper om terrortorierne. Hvad gør jeg….tænker, at jeg vil besøge en dyrlæge og tjekke, om der er en chip i Askepot, så må jeg jo aflevere. Hvis ikke, må dyrlægen fortælle mig lidt om at passe på den og opdrage den, så den ikke holder mig vågen hele natten.

 

 

Scroll til toppen