Twitterbogen – god intro til Twitter

Twitterbogen – god intro til Twitter

Du har nok hørt, atTwitter er en fuser i Danmark. Og dog. Flere og flere er på Twitter- Hvis du har det som jeg – vil gerne, kan ikke – så er der hjælp at hente i Twitterbogen af Natsha Friis Saxberg og Jacob Friis Saxberg (Forlaget Libris).

Bogen fortæller, hvad Twitter er, kan og gør og hvordan du kan håndtere det. Den er let læst i tre hovedafsnit:

1. Hvad er Twitter og hvorfor taler alle om det?
2. Sådan skaber Twitter værdi for din virksomhed og
3. Kom i gang med Twitter som privat,, virksomhed, politiker ller forening.

Sproget er godt og flydende. Det er rart, at forfatterne – der er erfarne tweetere – tager sig god tid til at gå bag fænomenet i bogens første kapitel. Du kan læse hele bogen på nettet – selv foretrak jeg at give en hundredekroneseddel mod at få bogen i hånden. Den er god at sidde med og så handy, at den også kan læses i vandret stilling.

Bogen er fyldt med gode råd, som er nyttige for begyndere (hvortil jeg hører). Min egen baggrund er, at jeg har haft en Twitter-konto længe og jeg har i lang tid funderet over, hvad nytte den kunne gøre. Da jeg besluttede mig for at give Twitter a second chance var Twitterbogen til stor hjælp og motivation.

Håber de gode forfattere arbejder på Twitterbogen for viderekomne. Jeg vil gerne købe den – og gætter på, at mange andre siger ligeså.


Du kan læse hele bogen på nettet

Se bogens hjemmeside her

Scroll til toppen