Ja tak til CSR (derfor har Forum Advokater en CSR-politik)

Ja tak til CSR (derfor har Forum Advokater en CSR-politik)

Birgitte Kofod Olsen, CSR-chef i Tryg og advokat Pia Justesen, advokat kommenterer i dag i Børsen en kritik fra Cepos mod CSR-krav.

”I modsætning til myndighederne kan private virksomheder derfor godt lade være med at arbejde med CSR. … Men de risikerer at miste en kunde og kan skade deres salg og omdømme. Flere og flere virksomheder oplever det som en fordel at integrere CSR i deres forretningsstrategi”, skriver de. Jeg er helt enig.

I Forum Advokater har vi arbejdet med CSR- i nogle år. Ikke fordi der er pligt, men fordi vi som virksomhed gerne vil tage et medansvar i vores samfund. Vi stiller krav til os selv og til vores leverandører. Vi har tiltrådt FNs Global Compact-program hvilket blandt andet betyder, at vi har forpligtet os til at gøre en målrettet indsats inden for Global Compacts fokusområder; menneskerettigheder, arbejdsmiljø, miljø og antikorruption. Samtidig skal vi én gang om året afrapportere overfor FN (en COP-rapport). Du kan læse vores seneste COP-rapport her.

Vores CSR-arbejde har givet mange gode kommentarer og et større engagement, både hos samarbejdspartnere, leverandører og ikke mindst på hele holdet i Forum Advokater. Jeg kan varmt anbefale arbejdet med dette område. Hvis du har spørgsmål om vores erfaringer, så kontakt formanden for vores CSR-komite, advokat Morten Mark Østergaard.

 

 

 

Forum Advokaters CSR-politik kan læses her:

Mennesker

Miljø

Økonomi og samfund

 

Arbejdsmiljø

 

COP-rapporter 

 

 

 

 

 

 

 

Scroll til toppen