Danmark lukker klokken 16 – DI går foran

Her på Klostergården har Dansk Industri holdt fine debatdage. I aften – fredag kel 19:00 – er programsat ”politisk debat”. Det er så aflyst.

Danmark lukker for tidligt.

PÅSPØRGSMÅLET om årsagen får jeg forklaret, at ”luften er ved at gå af ballonen”. Wauwww tænker jeg. Den danske syge rammer DI. Danmark lukker fredag klokken 16. Så skal vi hjem og se på egen navle. Ikke noget med at arbejde og bruge energi på vores job. Selv ikke et stort programsat og dyrt reklameret arrangement. Det er da tankevækkende.

Det har længe undret mig, at håndværkere lukker tidligt fredag. Flere og flere følge med. Mens denne kollektive nedlukning af Danmark har været i gang i en årrække, har man i udlandet bare oprustet. Med det resultat, at Danmark nu snart godt kan lukke helt ned.

Nå. Det er måske at overdrive, men det er da sjovt at høre Helle og Villy fortælle, at vi skal ”bare arbejde en time mere om ugen”, så løser alt sig. Og imens lukker DI deres møde af adskillige timer før programsat.

Mine damer og herrer: hvad bliver det næste?

Med venlig hilsen
Advokat(H) Allan Ohms
Forum Advokater – mødested for løsninger
+45 4638 0321 – ao@forumadvokater.dk www.forumadvokater.dk

Læs desuden ”Om bloggen”, hvoraf fremgår, at mine blogindlæg naturligvis står for min egen regning.
Scroll til toppen