Geocaching – dine unger vil elske dig for det

Indtil for kort tid siden vidste jeg intet om begrebet ”geocaching”.

Skatten er fundet

Jeg lærte det af Daniel, der er 11 år og fænomenal til det. Legen giver mulighed fora t være i naturen og sammen nyde spændingen: kan vi finde skatten? Det er mere spændende end du måske lige tror – prøv det af.

Du får lige Daniels beskrivelse af det her:

”Geocaching er en skattejagt hvor man ved hjælp af en gpsmodtager finder skjulte skatte. De fleste skatte er en Tupperware bøtte med en logbog, skriveredskab og mullgerinfo (mulger er folk der ikke kender geocaching – de for en lille info om det). Der findes mange forskellige størrelser og typer. Den mest traditionelle går på, at man ved, hvor det ligger, inden man leder efter den. Der findes også multicacher, som du skal lede efter flere forskelige cacher, hvor det første cache guider dig vej til den næste. Så findes der mysterycacher, hvor du skal løse en gåde, før du kan finde den. Der findes mange flere typer – gå ind på www.geocaching.com og læs mere. Der findes også forskellige størrelser – micro, small, regular og stor. Eller http://www.geocachingdanmark.dk/ Der findes mange gpstyper. Den mest kendte er Garmin med en serie, der hedder ”etrex”, som er den mest kendte af alle.

Hvis du tager noget ud af cachen, f.eks bytteting, skal du lægge noget nyt tilbage. De fleste ting er gogo’s kinderægfigur. Der er også nogle specielle mønter der hedder Geocoins. Den må du godt tage fra en cache, men de skal lægges tilbage i en ny cache”.

Du kan finde Daniels hjemmeside her:

http://tinyurl.com/3ccqnr7

Lad mig høre, hvad du synes.

Med venlig hilsen
Advokat(H) Allan Ohms
Forum Advokater – mødested for løsninger
+45 4638 0321 – ao@forumadvokater.dk www.forumadvokater.dk

Læs desuden ”Om bloggen”, hvoraf fremgår, at mine blogindlæg naturligvis står for min egen regning.
Scroll til toppen