Infomøde: Undgå retssagen – en tvist og to vindere

Har du – eller nogen du kender – en konflikt. I familien. På jobbt. I børnehaven. Med dine medejere? Hvad skal du gøre, når det spidser til? Kan du gøre noget for at forebrygge. Hvorfor er en retssag eller en voldgiftssag en rigtig elendig idé? Og hvorfor fortæller en advokat dig det? Lever de ikke af retsssager?

Om og få klar besked, når jeg holder en times peptalk om emnet. Det er ikke kedeligt og du går fra mødet med værdifuld viden. En viden, du garanteret får brug for på et tidspunkt. Måske kan du allerede i dag hjælpe en du kender eller dig selv. Jeg har arbejdet med konfliktløsning siden 1999 og har bred erfaring. Det vil jeg gerne fortælle dig mere om

Har du lyst?

Så deltag i infomødet 4. maj 2011: Undgå retssagen – en tvist og to vindere

Lær om konfliktløsning - gratis intro-møde

Kom og hør advokat Allan Ohms (H) fortælle om mediation, retsmægling og konfliktløsning frem for dyre voldgifts- og retssager. Advokat Allan Ohms er tillige mediator og retsmægler, og har derfor stort kendskab til området.

Afholdes: Onsdag, 4. maj 2011 – 17:30 – 18:30

Deltagelse er gratis, men tilmelding nødvendig. Tilmeld dig her:

http://www.forumorientering.dk/undg%C3%A5-retssag-en-sag-vindere-4-maj-2011

Scroll til toppen