Hvad mener du nu, Bent Hansen

Hvad mener du nu, Bent Hansen

Jeg har undret mig over at Socialdemokratiet 4. April 2013 – mens Astrid sad og skrev det lovforslag, der skulle bane vejen for at regionerne kunne nægte forhandling med lægerne – udnævnte Flemming Møller Mortensen til ny sundhedsordfører. Mortensen er salgschef i medicinalkoncernen Novartis.

Jeg har påpeget, at Michael Lange fra Region Hovedstaden er Scandinavian Head Public Affairs i Novartis. I maj 2009 sagde reginernes formand, Bent Hansen, til DR: ”Det grelleste eksempel på dobbeltroller i min tid som formand”.

Michael Lange har sæde i Region Hovedstadens regionsråd, der årligt administrerer et sundhedsbudget på 30 milliarder kroner. Og desuden sidder han i Danske Regioners sundhedsudvalg. Formanden for Danske Regioner, Bent Hansen, sagde til DR, at Michael Lange politisk burde finde noget andet end sundhedspolitik at beskæftige sig med. – Der er jo mange muligheder inden for f.eks. regional udvikling, kollektiv transport og uddannelse. Men lige præcis på sundhedsområdet gælder det om at undgå sammenfald af interesser, for det er en daglig bestræbelse at købe medicinen fra firmaerne så billigt som muligt, siger han.

Hvad mener Bent Hansen så i dag, fire år senere. Om dette og om sundhedsordføreren i Socialdemokratiet?

 

 • Michael Lange

  Kære Allan Ohms, du har benyttet dig af et billede som der er copyright på – og som hvilken jeg ikke har givet dig tilladelse til at benytte – vil du være venlig at fjerne dette. Hvad du ellers skriver er naturligvis for din egen indtægt – hvlket jeg ingen kommentarer har til. Men jeg går ud fra at du som advokat naturligvis har søgt Novartis om at måtte benytte deres logo i dit indlæg.

  Men når man skriver om dobbelte roller – så husker tydeligt da jeg fyrrede dig pr. telefon i min ejendomssag mod Home, Topdanmark og den Danske Bank, da du ikke kunne finde ud af, at du repræsenteret os og ikke modparten. Til din information så fik vi en erstatning der var 4,5 gange større end den som du stærkt anbefalede os at indgå.

  Fortsat god dag,

  Michael Lange

  • Allan Ohms

   Kære Michael Lange. Sjovtinput. Lidt ude af fokus, måske. Som du selv vd, er din beskyldning grundløs.Og hvis du ikke vil fremstå med billede, så slipper du da for det.Men det ændrer jo ingenting. Tage Bent Hansen fejl? Forsat god dag Michael Lange.

   Mvh Allan Ohms

Scroll til toppen