Kære Mads – kom nu ind i kampen for Roskilde

Kære Mads – kom nu ind i kampen for Roskilde

Mads Ravndrup Thomsen(MRT) fra Venstre gik forleden i Dagbladet i rette med vores borgmester. I virkeligheden var det et angreb på vores by. MRT kritiserer, at Roskilde har ansat kommunikationsrådgivere til at vejlede om at begrænse den skadevirkning hetzen mod Roskilde giver i ekspropriationssagen.Det har jeg skrevet et svar om til Dagbladet. Du kan også læse det her.

Roskilde 2012

Du pakker dine holdninger ind i en falsk argumentation, hvor du ligefrem påstår, at borgmesteren ikke har tillid til medarbejderne. Undskyld MRT – det er rent vrøvl og du ved det.
Borgerlige politikere, glade liberalister og CEPOS-klubben har på en helt urimelig måde klandret det byråd, du er en del af og den by du er borger i. Du har med din stemme imod den nødvendige ekspropriation båret ved til dette bål. Og nu fortsætter du.

Du påstår, at antagelse af kommunikationsrådgivere er udtryk for, at kommunen vil ”styre medierne”. Du ved da godt, at medierne ikke lader sig styre. I ekspropriationssagen har både Børsen, Berlingske og JyllandsPosten vist en enestående ustyrlighed. De har sammen med CEPOS arbejdet efter devisen at faktum ikke må stå i vejen for en ”god” historie. Til stor skade for Roskilde.
Der har været et markant medietryk mod byen. Heldigvis er det ikke hverdagskost, men Keld Bjergegaard benytter jo pressen helt bevidst mod Roskilde.

Bjergegaard lægger jo ikke skjul på, at der er stærke kræfter bag hans kamp og at den skal føres med fuldt honnør til verdens ende. Det må derfor forudses, at Bjergegaards kamp vil vare indtil Højesteret har forklaret Bjergegaard og CEPOS hvordan planlovens skal forstås. Der kan gå 8-10 år og i den tid vil hetzen langsomt men sikkert file i Roskildes navn. Det er utrolig skadeligt og derfor både kan og bør kommunen gribe ind. Frontalangrebet mod byens brand skal forsvares og heldigvis har vi ikke behov for at sådant forsvar til daglig.

Burde du ikke i stedet bakke op om din by og holde dig for god til indholdsløs kritik af vores gode borgmester?

Med venlig hilsen
Allan Ohms

Se min kommentar og om Mads’ svar her

 • Jacob B Kroell

  Så lige lidt på min FB væg via omveje,,,,,,,,
  En “hetz mod Roskilde”, det er der vel ingen ved deres fulde fem der prøver at føre, det er jo totalt nonsens og vil i så fald hetzen nok blive ført af de selv samme folk som bekæmper farverne polka-prikket og nu-må-jeg-be´-om-mine-himmelblå. Nå man således stiler den slags spørsmål, så kan man vel næppe forvente nogen svar og når man så samtidig desavouere sine polistiske modstander på den måde. så bliver der da helt sikkert lukket af.,…
  Men hvis du med “hetz mod Roskilde” mener at angribe den del af byrådet der synes det er helt i orden, at udvælge en borger også til ren tyveripris indrage hans private ejendom samt muligheder for udkomme, for derpå at dele det og overdrage de fremtidige indkomster til tredje parter, samtidig med man selv tager del deri. ja så har man da helt klart brug for professionel hjælp til at forsvare det …
  Når de for miseren ansvarlige politikerer så selv samtidig peger og siger at “Roskilde” er udsat for en Hetz og det kun er helt rimmeligt at de skatteydende borgere nu også skal betale professionel hjælp for at afbøde for inkompetente udulige samt måsken endda korupte politikeres beslutninger, så er det ansvars forflygtigelse af en grad der kun sjælent er set i Danmark.

  • allanohms

   Du overser den kendsgerning, at de samme politikere, som nu anklager Roskilde byråd for at handle forkert, for få år siden tjekkede Planlovens § 47 og dermed kommunernes hjemmel til at ekspropriere. De borgerlige politikere stemte for den formulering, deer findes og nu er anvendt. Det er der ikke noget ulovligt i.Der er heller ikke noget tyveri i det.

   Bjergegaard er en dygtig mand og en dreven strateg. Hn ved godt, at han ikke har ret, men han har fortalt mig, at han og mange” har midlerne til at føre kampen.Og han har fortalt mig, at han nu er blevet så vred, at han vil kæmpe med alle midler. Det gør han og det er helt rigtigt en hetz.

   Bjergegaard vil sætte sig selv højere end samfundet og det er hans ret at kæmpe for det synspunkt. Det burde bare ske på en mere fair måde. Det undrer mig, at så ange mennesker overser kendsgerningerne i sagen og hopper med på galejen, uagtet de ved, at de er med til at file i brandet Roskilde. Det synes jeg er dumt.

   At tale om korruption i denne sag er jo ubegrundet. Og de, der tager dette ord i deres mund i denne sag, svækker deres egen position. em, der har forflygtiget deres ansvar er de politikere, der ikke havde mod til at være konsekvente. Den enstemmigt vedtagne lokalplan skal føres ud i livet, men her mangler modet hos nogle få. De har nok selv indset deres svigt, men det vil være et prestigemæssigt nederlag at indrømme det. Derfor forsøger de nu at koble sig på Bjergegaards kampagnetog. Jeg synes du skulle stå af det tog og kysse virkeligheden goddag.

   Jeg sutter her. Nu skal jeg på Roskilde. Og dele glæden med hundredetusinde mennesker.

  • Allan Ohms

   Du overser den kendsgerning, at de samme politikere, som nu anklager Roskilde byråd for at handle forkert, for få år siden tjekkede Planlovens § 47 og dermed kommunernes hjemmel til at ekspropriere. De borgerlige politikere stemte for den formulering, deer findes og nu er anvendt. Det er der ikke noget ulovligt i.Der er heller ikke noget tyveri i det.

   Bjergegaard er en dygtig mand og en dreven strateg. Hn ved godt, at han ikke har ret, men han har fortalt mig, at han og mange” har midlerne til at føre kampen.Og han har fortalt mig, at han nu er blevet så vred, at han vil kæmpe med alle midler. Det gør han og det er helt rigtigt en hetz.

   Bjergegaard vil sætte sig selv højere end samfundet og det er hans ret at kæmpe for det synspunkt. Det burde bare ske på en mere fair måde. Det undrer mig, at så ange mennesker overser kendsgerningerne i sagen og hopper med på galejen, uagtet de ved, at de er med til at file i brandet Roskilde. Det synes jeg er dumt.

   At tale om korruption i denne sag er jo ubegrundet. Og de, der tager dette ord i deres mund i denne sag, svækker deres egen position. em, der har forflygtiget deres ansvar er de politikere, der ikke havde mod til at være konsekvente. Den enstemmigt vedtagne lokalplan skal føres ud i livet, men her mangler modet hos nogle få. De har nok selv indset deres svigt, men det vil være et prestigemæssigt nederlag at indrømme det. Derfor forsøger de nu at koble sig på Bjergegaards kampagnetog. Jeg synes du skulle stå af det tog og kysse virkeligheden goddag.

   Jeg sutter her. Nu skal jeg på Roskilde. Og dele glæden med hundredetusinde mennesker.

Scroll til toppen