At elske,  deri er livet

At elske, deri er livet

Jeg har flere gange på min blog beskæftiget mig med tro og bønner. OG min pointe har været, at bønner skræmmer mange, som finder dem fremmede, mens jeg selv synes, at der er mange kloge ord i en hel del af dem. Det står enhber frit for at tolke, som de vil – tilbage står et kernebudskab, som ofte er mindst lige så godt som mange af nutidens gode råd.
I dag fik jeg denne her:

Så lær mig da, Herre, at dig til behag
jeg bruger det pund, mig blev givet,
at fylde med hæderligt virke min dag,
at hjælpe og værne om den, som er svag,
at elske, thi deri er livet.
Og giv mig til sidst
et navn, Herre Krist,
som er i din livsbog indskrevet!

C.R. Sundell, DDS nr 728

Tankevækkende, ikke? Hvad siger det dig? Skriv gerne en kommentar!

  • Helene Persson

    Jamen lige præcis ovenstående siger mig følgende: At man ikke skal være sig selv nærmest! Som alt, alt, aaaaaalt for mange har for vane i vores fortravlede samfund. Jeg mærker det selv “på kroppen” – efter to 1/2 års ledighed – at ens omgangskreds/bekendte/venner/familie mv. glemmer, at man leder med lys og lygte efter et job – fordi de simpelthen har nok i sig selv og deres lille liv. Trist men sandt. Sådan er jeg heldigvis ikke selv – for det har jeg sat mig for ikke at ville være – basta! ;o)

    • allanohms

      Tak for din kommentar. Enig. Og held og lykke med job – det lykkes for den, der vil. Og vu vil. Klø på.

Scroll til toppen