Kære Henrik Sass-Larsen og Helle Thorning – svar søges

Kære Henrik Sass-Larsen og Helle Thorning – svar søges

I dag har jeg talt med rigtig mange mennesker, som hver for sig på deres måde formulerer: ”hvad er den rigtige forklaring på Henrik Sass-Larsens exit”?

I går gjorde Henrik Sass-Larsen hvad han kunne for at stille sig frem og svare på spørgsmål. Det virkede blot som om det i forvejen var bestemt, hvad svaret skulle være, uanset spørgsmål.

Kære Helle Thorning: alt tegner til, at du bliver Danmarks ny statsminister. Jeg synes det er en dårlig start, hvis vi skal gå rundt og mistro dig for at give en urigtig eller ikke dækkende forklaring til Danmarks befolkning.

Jeg er ked af at have en leder af Danmark, som tror borgerne er så dumme, at man vil tro på, at det er udelukket at være minister i Danmark, hvis man siddende på en café bliver opsøgt af f.eks. en rocker og svarer på spørgsmål. Vi er måske ikke så kloge som en kommende statsminister, men jeg vil sige, at vi er kloge nok til at vide, at der her skjules oplysninger. Det mindste du kunne gøre, Helle Thorning, var da at sige, at du ikke kan fortælle hele begrundelsen. Du har jo i din egen skatte sag – efter først at have haft det modsatte standpunkt – indtaget den holdning, at hele skatteafgørelsen er en privatsag. Hvis du mener det samme gælder for Henrik Sass-Larsen, så sig dog det.

Vi er også mange, der savner en forklaring på, at du som kommende statsminister har haft Henrik Sass-Larsen med ved forhadlingsbordet i vigtige og fortrolige forhandlinger, når du mener det er klogt af Sass-Larsen, at han trækker sig?

Vi  danskere kan godt tåle at høre sandheden. Vi foretrækker den. Så kom nu med den rigtige forklaring.

 (Bragt i Berlingske 1. oktober 2011)

 

 • Helene

  Ja det kan jo egentlig ikke være så svært…….men så alligevel……!

 • Jakob Zeuner

  “Do you want to view only the webpage content that was delivered securely” – hvis man besvarer bekræftende til dette spørgsmål, får man ikke adgang til denne kommentarbox!!! ???? Warum not?

  • Det handler om sikkerhedsindstillingerne på din pc. Vist nok noget med at bloggen kan give let forhøjet blodtryk 😉

   • Jakob Zeuner

    Jeg forstår. Du ku bare ha sagt, at det er som usikker sex.

    • Autosvar – Ikke til stede: [allanohms] Re: Kære Henrik Sass-Larsen og Helle Thorning – svar søges

     Tak for din mail! Jeg glæder mig til at læse den.
     Jeg er tilbage fra kursus fredag den 7. oktober, men vil forsøge at læse mails i pauser. Så jeg håber på din forståelse, hvis jeg ikke svarer så hurtigt som jeg plejer.
     Har du brug for min hjælp inden jeg svarer, så ring 4015 2275. Kun åben i pauser. Eller kontakt min gode sekretær Marianne Kofod – og hvis det er om boer Birgitte Krebs. Marianne holder en fortjent fridasg torsdag 😉
     Nyd livet. Nyd NU’et. Husk ALT andet er fortid eller fremtid.

     Mvh Allan Ohms

 • Jakob Zeuner

  Kære Allan.
  Dette indlæg er noget rod. I overskriften indikerer du, at din henvendelse er til både Sass og Helle, men i brødteksten er hele indholdet stilet personligt – i du form – til Helle. Det er noget miskmask, for du blander Helles personlige sag sammen med Sass’ ditto, og forventer at Helle skal kunne udtale sig, som om begge sager var hendes egen, og hun derfor har retten til at sige sandheden, hele sandheden, og kun sandheden. Det er jo ikke tilfældet. I Sass’ sikkerheds sag har hun som statsminister tavshedspligt, og det har hun nøje forklaret. Du har selv fornylig i dagspressen haft et indlæg om tavshedspligt, som du vil gå i fængsel for at respektere.
  Beklager, men du må stille dine i øvrigt relevante spørgsmål til ham, der kan give svaret, nemlig Henrik Sass Larsen.
  Som indlægget pt er formuleret, er det demagogisk og ikke din blog værdig.

  mvh

  • Kære Jakob. Demagoisk er en stærk prik over din bedømmelse af mit indlæg. Min pointe er, at Helle T naturligvis udmærket ved, at du kan blive minister uanset hvem du har talt med. Helle T ved da også, at der fra partiets side blev tilrettelagt et tæt pakket interviewprogram, hvor budskabet var nøje afstemt og blev gentaget. Den sag skulle lukkes på den måde og det ved Helle T. Hun ved også, at der var en anden forklaring.

   Helle Ts skattesag er for altid med til at påvirke Helle Ts troværdighed og jeg nævner den, fordi Sass-sagen fortsætter den linje Helle T lagde i skattesagen. Mvh Allan

   • Jakob Zeuner

    Hvad med tavshedspligten?

    • Autosvar – Ikke til stede: [allanohms] Re: Kære Henrik Sass-Larsen og Helle Thorning – svar søges

     Tak for din mail! Jeg glæder mig til at læse den.
     Jeg er tilbage fra kursus fredag den 7. oktober, men vil forsøge at læse mails i pauser. Så jeg håber på din forståelse, hvis jeg ikke svarer så hurtigt som jeg plejer.
     Har du brug for min hjælp inden jeg svarer, så ring 4015 2275. Kun åben i pauser. Eller kontakt min gode sekretær Marianne Kofod – og hvis det er om boer Birgitte Krebs. Marianne holder en fortjent fridasg torsdag 😉
     Nyd livet. Nyd NU’et. Husk ALT andet er fortid eller fremtid.

     Mvh Allan Ohms

    • allanohms

     Tavshedspligt forhindrer ikke ag man unlader at forsøge at bilde befolkningen noget forkert ind. Det er jo det, man har gjort, jf mit indlæg og mit første svar. Mvh Allan

Scroll til toppen