Hvor meget må man twitte?

Hvor meget må man twitte?

HVOR MEGET MÅ MAN TWITTE? I dag fik jeg en sød mail fra en follower, som synes jeg twitter for meget og derfor har unfollowed mig. Det er dejligt at få begrundelsen, for så kan jeg jo lære. Meddelelsen har givet mig stof til eftertanke og jeg vil gerne høre, hvad andre mener.

MODTOG I DAG DENNE MAIL: Sorry, at jeg bruger denne vej til at svare på dit twit, men har netop unfollowed you. Du twitter FOR meget – reklame:-)

OG JEG SVAREDE: Tak fordi du giver dig tid til at give en kommentar med på vejen. Stor respekt for det. Det er fint du giver en begrundelse. Bare så jeg forstår den: du mener, at jeg twitter for meget med for meget reklame?

DET VIL JEG LYTTE TIL og forsøge at forstå. Jeg eksperimenterer med sociale medier. Sådan som jeg har opfattet dem går det ud på at give og suge til sig. Den reklame jeg giver er i form af henvisninger til gratis foredrag, som er et led i vores CSR-politik og henvisning til artikler med relevant indhold. Derudover henviser jeg til blogindlæg om alt mellem himmel og jord. Det kan sagtens være, at jeg derved bryder nettets kodeks, hvilket ikke er min agt.

HVAD GØR DU? Hvad er det rigtige? Hvad er god skik på nettet og herunder Twitter?

 

 


 

 • Hej Allan
  Først lidt om hvad jeg gør:
  Jeg retwitter det jeg finder interesssant fra mine followers. Dermed er det ikke ”min” reklame – men min anbefaling.

  Med mindre jeg er i dialog med nogen på Twitter, så spreder mine tweets ud over dagen. Dvs. jeg finder jeg 5 tweets som jeg vil retwitte, så gør jeg det som tommelfinger regel med min. 1/2 – 1 times mellemrum.

  Når jeg har egne tiltag på hjertet så forsøger jeg at gøre det med måde. Det er ***** svært fordi man er opslugt af sin egen begejstring, men jeg forsøger at tænke på der sidder nogen i den anden ende som måske synes det er for meget.

  Her et par råd om dine Tweets:
  Undgå at brug så mange store bogstaver. I mine øjne virker det desperat (det tror jeg nemlig ikke er din hensigt) og så spred dine tweets ud over dagen.

  Når det så er sagt, synes jeg det er interessant at følge en advokat som har noget på hjertet og har noget karisma.

  Mvh
  Lars Skjoldby

  • Hej Lars

   Mange tak for din gode kommentar. Jeg forsøger også at retwitte, så “opfinderen” får æren for det gode, jeg retwitter.

   Det er et godt tip med at sprede budskaberne. Den vil jeg lære af.

   Jeg vil også droppe store bogstaver – havde ikke tænkt, at det kan virke sådan, men kan godt se det.

   Sociale medier er en fantastisk og spændende verden. Det er lidt som at lære at cykle, så jeg er meget glad fordi du hjælper med gode råd. Tak skal du have.

   Mvh
   Allan

 • Hej Allan,

  Twitter er ikke Facebook. Der er rigtig mange forskellige strategier omkring hvor ofte man skriver, hvad man skriver om osv. Du skal finde dig selv – det er vigtigst. Lad dig ikke diktere af en eller anden gammel nisse som forsøger at lege politimand. Du er ikke i nærheden af hvad mange andre har af tweets på en dag.

  Nå det er sagt – er jeg enig med Lars, det er skidt at råbe med store bokstaver. “Ord betyder noget” 🙂

  Du henvender dig til en meget bred gruppe og dér kan du have problemet. Ikke alle finder alle dine tweets lige relevante idet du skriver om alt mellem himmel og jord 😉 og lidt til 🙂

  Jeg må indrømme at 5 tweets fra den samme afsender lige efter hinanden svare til at man tager ordene fra alle de andre. At man fylder meget og ikke respekterer at der er andre i rummet. Turn-taking findes også på twitter 🙂

  mvh
  Tonny

Scroll til toppen